KO SU BOJANA, NIKOLA & NJIHOV TRAVEL BLOG

Ko smo nas dvoje i naš travel blog?

Večiti avanturisti sa pozitivnom energijom i istaživačkim duhom koji uživaju u otkrivanju skrivenih pejzaža i lokacija u Srbiji i svetu. Naš travel blog Putovati znači živeti je priča o spontanim putovanjima i avanturama koja su nam promenila život.

O čemu možete čitati na našem blogu?

ISTORIJA

Nezamenljiva spona naših avantura je istorija svih destinacija koje smo do sada posetili. Naš travel blog je mesto na kome se možete upoznati sa putopisima nacionalne istorije i istorije drugih država. Očekuju vas uzbudljive i edukativne priče.

LEGENDE

Naša putovanja su oduvek bila ispunjena radoznalim duhom o mističnim legendama. Mitovi, legende i neverovatne priče su nezaobilazni segmenti naših putovanja. Otkrivamo vam priče i legende koje ćete dugo pamtiti i poželeti da ih i sami ispričate.

HRANA

Isprobavanje raznovrsne tradicionalne hrane je najlepše iskustvo koje doživimo na svakom putovanju. Neobična kombinacija ukusa i mirisa lokalnih specijaliteta inspiriše nas da i sami krenemo na gastro putovanje u našoj kuhinji.

KORISNE INFORMACIJE

Delimo sa vama sve korisne informacije o destinacijama koje smo posetili. Otkrivamo vam kako da samostalno organizujete individualna putovanja. Upoznajemo vas sa smernicama kako stići i šta videti na pojedinim destinacijama u Srbiji i svetu.

”Verujemo da su putovanja mnogo više od običnog razgledanja znamenitosti. Verujemo da putovanja mogu promeniti život iz korena i naučiti nas više od bilo koje knjige.”

Upoznajte vaše blogere

Nikola

Nikola

Nikola je strastveni obožavatelj fotografija i putovanja u mističnim i prelepim krajevima. Od malih nogu upustio se u avanturu igranja folklora sa kojim je proputovao veliki deo Evrope i Srbije. Za Nikolu su putovanja korak ka upoznavanju sebe, ali i prilika da upozna sve lepote neverovatnog sveta.

Bojana

Bojana

Bojana je po struci master istoričar, ali je u duši velika sanjalica i nepopravljivi romantik. Najlepše se oseća sa knjigom u ruci, u šetnji u prirodi i u druženju u malenom krugu najbližih ljudi. Za Bojanu je kreativno pisanje način da svet sagleda u novim i lepšim bojama i tonovima.

Kako je krenuo naš travel blog i naša priča?

08/03/2013

Na ovaj dan krenula je naša priča

Nekada nas dvoje bili smo samo prolaznici sa različitim snovima, a danas smo jedno sa istim snovima i željama. Naša priča otpočela je na ovaj dan koji sa ljubavlju i radošću proslavljamo već godinama.

01/05/2013

Naše prvo putovanje

Možda nije egzotično, ali definitivno je jedno od najlepših putovanja do sada. Bio je to izlet do Lisina na samo nekoliko km od našeg grada. Iako nije bilo ništa spektakularno, ostalo nam je u jako lepom sećanju.

16/07/2015

Naše prvo letovanje

Naše prvo letovanje je bilo u Sunčevom Bregu u Bugarskoj. Možda je do sada bilo boljih letovanja, možda će narednih godina biti boljih, ali u najlepšim uspomenama ostaće nam upravo ovo.

25/07/2017

Ideja da pokrenemo Travel Blog

Ideja da pokrenemo travel blog naišla je spontano prilikom potražnje destinacije za letovanje. Naišli smo na jedan inostrani par na youtube i shvatili smo da većinu stvari i mi isto radimo na putovanjima.

05/02/2018

Objavljen je naš prvi post o Pargi

Tog 5. februara 2018 godine, naš travel blog krenuo je sa radom objavom prvog posta sa letovanja iz Parge. Sa ovom objavom započeli smo našu priču o putovanjima sa kojom ne nameravamo da prestanemo.

država

destinacija

godina zajedničkog putovanja

PROČITAJ NAŠE AVANTURE

Prijavi se na našu Newsletter listu!

Prijavi se na našu Newsletter listu!

Prijavi se na našu newsletter listu i budi prvi obavešten o našim avanturama i pričama!

Uspešno si se prijavio na našu newsletter listu!